tigerimaffia

DET HITRESTA TIGGERIET Det hitresta tiggeriet växer till ett allt större problem för boende och ansvariga för ordningen i södra Stockholm. De olagliga boplatserna blir snabbt både fler och större i takt med att antalet utländska tiggare som tar sig till Sverige ökar. Bara i Stockholms södra förorter finns nu minst 24 tiggarläger med tält, skjul och mängder med bråte där flera hundra hitresta tiggare bosatt sig, och antalet bosättningar ökar hela tiden.

De befintliga lägren växer från den ena veckan till den andra och varje vecka slås dessutom nya läger upp. Söderortsborna är både oroliga och irriterade och många hör av sig till ansvariga på stadsdelsförvaltningen och till media. Alla har samma fråga: hur tänker staden lösa problemet och få stopp på detta? Några nöjaktiga svar får de dock inte, än mindre vidtas några konkreta åtgärder för att hejda utvecklingen. Snarare tvärtom.

Mitt råd ge dom inget då ger dom sig i väg .Man ser dom även i dom avlägsna samhällen nu ute på landet sitter dom vid nån stackars affär dom kan ju inte ha tagit sig dit med buss

så här ser ett av deras läger ut bilden från avpixlat